zoutkamer

Iets over de zoutkamer. Hulp bij allerlei soorten ademhalingsproblemen.
De zoutkamer.

Een persoonlijke ervaring.Ik heb al lange tijd , ongeveer 15 jaar, last van veel hoesten, vooral ’s nachts. Allerlei dingen geprobeerd. Getest op allergie, op longinhoud, hartfilmpje gemaakt. Niets aan de hand. Wel dus, ik hoest. Acupunktuur, homeopathie, ayuverdische arts. Geen verbetering.

Ten einde raad las ik iets over de zoutkamer. Ik denk, dat ga ik proberen. Dat is nu ongeveer 1 jaar geleden. Het gaat op dit moment heel goed. Ik kan eindelijk ‘s nachts weer slapen.Ik heb al heel wat mensen gesproken die ook baat hebben bij de zoutkamer.

Mensen die ernstige longklachten hadden en veel medicijnen gebruikten, gebruiken nu nog maar een klein beetje of niet meer. Je moet het wel onderhouden. Dat wil zeggen, dat je regelmatig naar de zoutkamer gaat. Voor de een is dat een keer in de week, voor de ander alleen in de winter een keer in de twee maanden. Dat is heel verschillend. Ieder mens is anders. Het is heel bijzonder.

Halotherapie zoals dat heet, verbeterd de gezondheid. Door de medicinale zoutverspreiding in de zoutkamer die je inademt kun je weer vrijer ademhalen. Het reinigt diepgaand de ademhalingsorganen.

Neem een kijkje op www.haloclinic.nl
Zoutkamer Zaandam